hovedbanner

VICTORY kvalitetsinspektion af mosaikfliser

Victory Mosaic Tile er testet i forbindelseslængde, partikelstørrelse, linje, periferiafstand, udseendekvalitet, farveforskel, vedhæftningsfasthed mellem mosaikpartikler og belægningsskærm, off screen-tid, termisk stabilitet, kemisk stabilitet osv. Vi udfører kvalitetskontrol iflg. den nationale standard GB / T 7697-1996.

1. Udseendeinspektion

Hvis mosaiklinjen efter brolægning grundlæggende er ensartet og konsistent inden for den visuelle afstand, kan den opfylde standardspecifikationens størrelse og tolerance.Hvis linjen er åbenlyst ujævn, skal den genbehandles.Brug vernier skydelære til at detektere partikelstørrelsen, og genproducer, hvis den ikke opfylder kravene.Derudover kan det bedømmes ud fra lyden.Bank produktet med en jernstang.Hvis lyden er klar, er der ingen defekt.Hvis lyden er grumset, kedelig, ru og hård, er det et ukvalificeret produkt.

Det anvendte klæbemiddel skal ikke kun sikre vedhæftningsstyrken, men også være let at tørre af glasmosaikoverfladen.Mosaikoverfladen skal være fri for snavs og støv.Det anvendte klæbemiddel må ikke beskadige bagnettet eller misfarve glasmosaikken.

2. Partikelfejl og farveforskelinspektion

Under naturligt lys skal du visuelt kontrollere, om der er revner, defekter, manglende kanter, springvinkler osv. 0,5 m væk fra mosaikken.

Ni glasmosaikker blev tilfældigt udvalgt fra 6 kasser til at danne en firkant, placeret fladt et sted med tilstrækkeligt lys og visuelt kontrollere, om glansen er ensartet, og om der er farveforskel i en afstand af 1,5 m fra den.

3. Fasthedstest

Hold de to hjørner af den ene side af mosaikken med begge hænder for at få produktet til at stå oprejst, læg det derefter fladt, gentag det tre gange, og det er kvalificeret, hvis ingen partikler falder.Tag hele mosaikstykket, krøl det, flad det derefter, gentag det tre gange, og tag det som det kvalificerede produkt uden partikler.

4. Tjek dehydrering

Papirmosaik er påkrævet, og meshmosaik er ikke påkrævet.Læg papirmosaikken fladt, læg papiret opad, gennemvæd det med vand og læg det i 40 minutter, klem det ene hjørne af papiret og fjern papiret.Hvis det kan fjernes, opfylder det standardkravene.

5. Emballagens inspektionsindhold

1) Hver kasse med glasmosaik har brug for hvide kartoner eller kundekartoner i henhold til kundens krav, med varemærker og producentens navn på overfladen (valgfrit).

2) Pakkeboksens side skal være mærket, herunder produktnavn, fabriksnavn, registreret varemærke, produktionsdato, farvenummer, specifikation, mængde og vægt (bruttovægt, nettovægt), stregkode osv. trykt med skilte såsom fugtsikker, skrøbelig, stablingsretning osv. (valgfrit)

3) Glasmosaikken skal pakkes i kartoner foret med fugttæt papir, og produkterne skal placeres stramt og ordentligt.

4) Hver kasse med produkter skal vedlægges et kontrolcertifikat.(valgfri)


Indlægstid: 22. september 2021